Vinter i Flekke

Denne uka har det falt masse snø her i Flekke. Dette har mange av studentene (inkludert meg) tatt nytte av denne helga.

På fredag, etter EACs (Extra Academic Commitments), ble jeg møtt i døra inn til Danmark House av noen som skulle ut og ake, så jeg hang meg på. Vi gikk rett ut ved student village, det det er en bakke fra veien til skolebyggene og ned til fjorden. Dette er liitt risky med tanke på at man kan ende opp med et avkjølende bad, meen det gikk heldigvis helt fint. Egt ikke så mye spennende bortsett fra at jeg aldri har hatt snøballkrig med såå mange forskjellige folk før. Så det var en veldig god opplevelse. I tillegg var noen av barna til lærerne med, og en av de bestemte seg og «beskytte» meg mot en av andreåringene fra USA haha.

dsc_02272984481383870501845.jpg

Bilde av datteren til en av læreren som truer med å banke opp Raavi (USA).

Senere denne dagen var det PROM. Jeg dro sammen med Patricia fra Åland. KJEMPE KOS. Skal poste mer om dette når jeg får tilsendt bildene fra det. Men her er et bilde av hvordan jeg promposed til Patricia.

I går hadde jeg en ganske chill dag, fikk gjort en del lekser, hadde te med roomien mine, hang med folk, gikk til Flekke og tok noen bilder i sola 🙂

 

Senere på dagen dro jeg ut sammen med Mirandas (Kina) og akte. Det var så gøy, fordi hu har jo ikke så mye erfaring med snø, så hu ble rimelig kald, men hun synes det var så gøy at hu ikke brydde seg om det, og det gjorde også meg glad, også kunne vi slutte å le basically. (Jeg tok et bilde med engangskameraet mitt, men det får jeg desverre ikke opp her.)

I dag dro flere av oss også og akte. I tillegg hadde jeg en audition for et stykke vi skal spille i teatre EAC I april, det gikk sånn heelt midt på treet. MEN livet går videre. Nå skal jeg egentlig bare få gjort ferdig noen lekser, så stikker jeg til keramikkrommet for å bli ferdig med noe jeg mekker atm.

Jeg vet aldri hvordan jeg skal ende disse, men sees eller no ✌🏼

2 kommentarer om “Vinter i Flekke

 1. Heihei!
  Jeg lurte på om hvor mange timer du brukte på å engasjere deg i orginasasjoner og slikt før du søkte uwc, har søkt selv i år og nå stresser jeg om alt mulig-har så lyst til å komme inn! Vet du forresten om hvor mange timer cas det er obligatorisk å gjøre og mulighetene for vegansk mat på rcn?

  Liker

  • Heyy, så fett å høre at du har søkt UWC :))
   1) Jeg fikk vite om UWC to uker før søknadskjemaet åpnet og jeg kunne søke. Så var kun klar over overflateinformasjon da jeg startet søknadsprosessen. Så kan ikke si at jeg engasjerte meg så mye i organisasjonen før jeg søkte. Men leste en del om hver av skolene før jeg sendte den, slik at jeg var sikker på at dette var noe for meg. ++ så leste jeg basically alle bloggene jeg fant om UWC og skolesidene mens jeg ventet på svar hehee (det er en fæl tid i know, men YOU CAN DO IT).
   2) Jeg er ikke helt sikker, men jeg troor det er rundt 150t/per år. MEN de fleste har maange flere enn dette, så er ikke noe man egt trenger å stresse med.
   3) Man får vegansk mat, men den er ikke det mest varierte (eller mest smakfulle) maten. Jeg er selv vegetarianer, og det funker greit, men vi har flere veganere på skolen, og de får veganske alternativer til alle måltider. MEN kosttilskudd som B12, kalsium og D-vitamin er nok nødvendig. Så bare du er obs på å få i deg det du trenger, så går det fint. (Vi har også en greit utstyrt salatbar som er åpen hver lunsj hele uka).

   Håper dette svarer på spørsmålene dine:) Og hvis det er noe mer du lurer på, bare spør

   Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s