Nu kjør vi

NÅ er jeg endelig på veg til RCN!! Sliter egentlig litt med å skjønne det sjøl. Gledet meg til å starte helt siden jeg fikk mailen om at jeg kom inn, og nå er jeg faktisk på veg. Har en blanding av å glede seg, være spent, frike ut og utålmodighet(har fortsatt igjen 4timer med bil). Deilig å endelig være på vei etter en stressende uke med jobb, trening, si hadet til folk(😭) og ikke minst PAKKING.
PAKKING kan både være kos, og stress . Fordi på den ene sia er det artig at man snart drar, men samtidig er det stress å finne ut hva man faktisk trenger å ha med seg… Det som er litt upraktisk er at jeg har en tendens til å overpakke. Vi fikk heldigvis ei pakkeliste som ga et bilde på sånn ca hva man trenger. Jeg tok meg det meste av det som sto på lista, pluss litt til selvsagt. Ble tilsammen en svær bag + en stor koffert. Blir spennende å se om jeg får plass til (og bruk for) alt sammen😁

Ellers den uka her var jeg på ha-det-bra-fester hos Mariann (UWCAC 19′) og hos Karoline (MUWCI 19′). Sykt koselig og trist på samme tid, definitivt mest koselig da. Jeg har også blitt ferdig med teoridelen av førerkortet, meget fornøyd med deet (ja jeg følte for å skryte litt, hope you don’t mind). Bortsett fra det har jeg egentlig ikke gjort så mye interessant.

Nå sitter jeg egentlig bare i bilen på vei til noe som jeg har venta på i evigheter. Så denne bilturen blir nok ikke den korteste jeg har hatt. Satser på å få posta noe om første inntrykket av skolen en gang iløpet av uka.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s