Introhelg 9.-11. juni

Min første UWC-opplevelse. Det var kjempekos!

VadsøBrumunddal

Dis is Sarah and Moah

Den starta med at jeg fikk besøk natt til fredag av en av mine coyears – Sarah! Hun kommer fra Vadsø og er awesome oog har en blogg. Den kan du klikke deg inn på her. Ye, hun kom -vi spiste middag – hang/ble litt kjent – la oss – jeg dro på skolen(forlot Sarah heme) – kom hjem – tok bil+tog til Oslo S – buss med en annen coyear aka Jakob til leirstedet. Allerede på Oslo S merka jeg at dette kom til å bli en bra helg. Da vi kom fram fikk vi tildelt rom + og mer tid til å bli kjent med fler av de andre 39 som skal starte på UWC-skolene til høsten. Seeent på kvelden ble vi tatt med ut i regnet, sammen med våre secondyears, for å gå en kilometer(ellerno) langs kysten, for så å sette oss ned og spørre om absolutt alt uten filter! Himla bløtt, men på en måte koselig måte å bli kjent med coyearsene på.

På lørdag var noen av oss såpass freske at vi sto opp før frokost for å ta et bad i Oslofjorden. Var faktisk ikke så utrolig ille (hvis man sammenligner det med fjellvann). Utrolig fin måte å starte dagen på da; sola skinte, fuglene kvitret, ingen ble brent av brennmanetene. TOPPERS!

19401499_1443270089121946_1316385980_o.jpg

Resten av dagen gikk først med på Modul 1-2-3 aka. masse info om UWC. Da blant annet om mission statement, UWC sin historie, regelprat og det å formidle UWC i løpet av og i etterkant av utdanningen. Liittt slitsomt, men samtidig veldig interessant. Etter middag fikk vi kurs fra tidligere elever og fremtidige andreåringer i «hvordan takle kulturkræsj». Så fikk vi prate med våre 2. klassinger på RCN og spørre om alt ang. IB som vi lurte på. Nesten hele resten av kvelden gikk med på å gå ned til fjorden for å se på folk bade (gadd ikke dusje en gang til), spille Alias oog leke Grap the Mic. SYYKT BRA STEMNING.

19397767_1443269945788627_1786508175_n.png

Litt seinere prøvde Danilo CR’19, Sarah RCN’19, Ingebjørg’19 og jeg oss på å lære noen Latino Dance Moves fra Flormari RCN’18 (’18 betyr forresten at hun går ut fra sin skole 2018. Så for Danilo er CR’19 = UWC Costa Rica, gratuation 2019). Det gikk sånn halveis. Sarah har jo movesa fra før da så hu eide, men oss andre derimot… hehee… Kort sagt har vi hofter stive som stolper. WE DID IMPROOVE THO, just not that much… Da klokka ble sånn ett måtte vi nesten gå ned for å sjekke ut fjorden fori Danilo ikke hadde sett den enda. Det var et nydelig, koselig eventyr! Dagen endte med at jeg, Sarah og Danilo sto i gangen og prata om økologisk landbruk, det å være veganer/vegetarianer. UWC-folk is much fun indeed.

 

Søndag -> Bilder, brev til oss selv og spørreundersøkelse.

Først spiste vi frokost, så rydda vi + vaska hele leirstedet. Gikk overraskende fort actually. Såå skulle vi ta bilder, så de som ikke ble tatt bilde av fikk  mulighet til å skrive et brev til seg selv. Fikk oppskrift og hele pakka. Skal ikke si hva jeg skrev i det, annet enn at det blir spennende å lese det om 2 år ja. Så ble RCN-gjengen tatt inn og vi fikk tatt noen (forhåpentligvis) fine bilder. Tilslutt da vi var ferdige med brevene og en spørreundersøkelse om Introhelga tok vi fellesbilde. Så gikk bussen rett etter det og vi måtte forlate vår fantastiske leirplass. Kort oppsummert: Helga var skikkelig bra, møtte så utrolig mange fete folk, og gleder meg ENDA MER til å starte på UWC Red Cross Nordic til høsten.

Takk for helga folkens! OG Lykke på deres UWC ❤

PS: Danilo har lagd en bra film med høydepunktene fra helga, den kan du finne her. Han skal også vlogge mens han er i Costa Rica, gå og abonner på han da vel 😉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s